Onze behandelingen

In onderstaand overzicht is een korte beschrijving te vinden van elke behandeling die wij aanbieden. Heb je vragen over een behandeling? Stuur gerust een berichtje of bel ons!

Wimperextensions one by one

Wimperextensions zijn individuele synthetische haartjes die 1 voor 1 op de eigen natuurlijke wimper wordt geplakt met speciale wimperlijm. Je hebt verschillende lengtes, dikte en soorten krul. Hierdoor kun je de wimperextensions helemaal aanpassen naar jouw wensen samen met het advies van de specialist.

Wimperextensions 3D

Dit zijn veel dunnere wimpers die als een waaier van 3 wimpers op de eigen natuurlijke wimper wordt geplakt. Omdat ze veel dunner zijn dan de one by one wimperextensions, is dit niet zwaarder voor de natuurlijke wimper. Door de ‘waaier’ geeft het wel een voller effect.

Lash lifting

Hierbij worden de natuurlijke wimpers van binnen uit en vanaf de wortel gekruld. Hierdoor krijg je een veel meer open blik en is mascara soms overbodig. Met verven van de wimpers krijg je een nog beter resultaat. Deze behandeling is NIET schadelijk voor eigen wimpers en blijft gemiddeld 6 weken zichtbaar. Je kunt bij een wimperlifting al je dagelijkse dingen blijven doen. Denk aan make-up gebruik, zwemmen, douchen, sauna etc. Dit beïnvloed de krul niet.

Verven wimpers en/of wenkbrauwen

Wimpers worden over het algemeen zwart geverfd. Dit geeft het mooiste resultaat wat zo’n 3 weken zichtbaar is. De kleur wenkbrauwverf is eigenlijk altijd verschillend. Zo heb je kleuren van lichtbruin tot donkerbruin etc. Wij kijken naar de wensen van de klant en geven ook weer uiteraard advies wat het beste bij de klant past.

Powderbrows

Powderbrows is een semi permanente make-up die 1,5-2 jaar in de huid blijft. Kleur en vorm wordt volledig samen met de klant besproken en precies uitgemeten, zodat ze wenkbrauwen gelijk zijn. Kleur kan zowel licht als donker, het is voor iedereen geschikt! Er is altijd een nabehandeling inbegrepen. Dit omdat na de eerste behandeling een groot gedeelte vervaagt. Na de tweede behandeling kun je het uiteindelijke eind resultaat zien! Je hoeft geen wenkbrauwen meer te tekenen en ze zitten altijd perfect. Wie wil dat nou niet!

Harsen

Met harsen worden haartjes inclusief de wortel uit de huid getrokken. Dit klinkt erg pijnlijk, maar de behandeling is erg kort en de ‘pijn’ maar erg kort. Na de behandeling wordt ook direct een verkoelende aloe vera gel aangebracht die irritatie/roodheid tegen gaat en kalmeert. Bij regelmatige herhaling van de behandeling, komen haartjes veel minder en zachter terug. Na een aantal herhalingen kunnen haartjes tot zo’n 4-6 weken weg blijven.

Gezichtsbehandeling basis

Bij de basisbehandeling wordt gekeken welk huidtype iemand heeft (droog, vet, gevoelig etc.). De bijbehorende producten van onze 100% biologische merk ‘Purez’ worden gepakt en de huid wordt goed gereinigd, gescrubd, onzuiverheden worden verwijderd, masker en bijpassende dagverzorging. De klant krijgt altijd de keuze om een testertje van de gebruikte producten mee naar huis te krijgen om het thuis uit te proberen.

Biopeeling

Dit is een voedende peeling, die de bovenste huidlaag polijst en dode huidcellen verwijderd. Ook krijgt de huid een enorme voedings-boost. Het is daarom ook een erg mooie behandeling als huid een goeie ‘oppepper’ nodig heeft en erg droog/dof/gestrest/vermoeid is. Het helpt ook tegen acne, fijne lijntjes en is toepasbaar bij elk soort huidtype. Het behoort tot de licht/medium sterke peeling (sterker dan de peeling bij de basis gezichtsbehandeling). Na 1 behandeling kan al resultaat gezien worden, maar in kuurverband worden de mooiste resultaten behaald (4-6 behandelingen met een tussenpauze van 2-4 weken). De behandeling is ook toepasbaar in de zomer, maar wel gevoelig voor zon. Gezichtsbescherming is dus van belang!

Bindweefselmassage

Dit is een huidverbeterende massage waarbij geen naalden en/of andere enge stofjes toegevoegd zijn. Het gebeurd puur met de handen en de speciale massagetechnieken. Er worden intensievere grepen gebruikt dan bij een normale massage. Deze worden soms als wat ‘gevoeliger’ ervaren. De grepen gaan tot diep in het bindweefsel en maakt verklevingen los. Het bevorderd de doorbloeding en de aanmaak van elastine. De huid wordt zichtbaar strakker en lijntjes/rimpels/littekens worden minder. Bij het aanpakken van een huidklacht is een kuur aan te raden.

Vinylux nagellak

Dit een langhoudende nagellak van het merk ‘CND’. Dit kan voor handen en voeten gebruikt worden en kan zelf verwijderd worden met een nagellak remover.

CND Shellac

Shellac is een lak die op handen en voeten aangebracht kan worden en moet in een UV of LED lamp uitgehard worden. Deze lak blijft minimaal 2-3 weken op de nagels zitten (bij teennagels vaak nog langer!). Wat een super voordeel aan deze lak is: het is NIET SCHADELIJK voor de natuurlijke nagel, omdat het een afweekbaar product is. Vele gellak/shellac lakjes zijn wel schadelijk voor de nagel, omdat eigen nagel opgeruwd wordt met een (elektrische)vijl. Wij staan voor het behoud van de natuurlijk nagel en kiezen daarom voor het merk ‘CND Shellac’.

Pedicure

Bij deze behandeling worden de nagels geknipt/gevijld, nagelriemen verzorgd/gefreesd, eelt verwijderd, massage en lakken van de nagels. Er wordt tijdens de pedicure uiterst schoon gewerkt. Materialen worden ALTIJD gedesinfecteerd en er worden schone mesjes gebruikt. Er is de optie om extra punten te behandelen tijdens de pedicure (likdoorn, ingegroeide teennagel en/of kalk nagels. CND Shellac aanbrengen is ook een optie (mits er geen sprake is van schimmel en/of kalk nagel).

Ontspanningsmassages

Ontspanning is van groot belang in de tijd van nu. Mensen hebben veel haast en geen/bijna geen tijd voor zichzelf. Je hersenen zijn niet gemaakt om continue te werken, dus daarom is op zijn tijd een ontspanningsmassage een geweldige oplossing. De salon ruimte wordt omgetoverd tot een rustige kamer en de kaarsen worden aangestoken. Klachten aan bepaalde spieren of plekken worden besproken en rekening mee gehouden. Er is keuze tussen 30 tot 120 minuten ontspanning.