Onze specialisten

Robin Been: Robin Been is al meer dan 7 jaar eigenaresse van Schoonheidssalon Robin Been. Met veel trots en enthousiasme behandelt zij haar klanten. Zij is het meest gespecialiseerd in wimper- en wenkbrauw behandelingen. Ook is tegenwoordig semi-permanente make-up voor wenkbrauwen (powderbrows) bij haar te boeken.

Charlotte: Charlotte is al bijna vanaf het begin bij ons team terecht gekomen op de nieuwe locatie aan de Hooftstraat 57. Zij heeft al meerdere jaren ervaring in de schoonheidsbranche en dit is echt haar ding. Charlotte is een hele spontane en gedreven specialist die zich het meest specialiseert in de gezichts- en pedicure behandelingen. Ook voor harsbehandelingen en massages ben je bij haar aan het juiste adres!

Demi: Demi is sinds kort deel van ons team! Zij heeft ervaring opgebouwd in verschillende beauty salons en is erg precies/secuur in haar werk. Zij is in onze salon gespecialiseerd in hand- en voetbehandelingen, maar ook wenkbrauw- en wimper behandelingen en gezichtsbehandelingen. Heel allround dus!